Compare two animals
Southern crested caracara
- Length
- 0.49 to 0.58 m (adults, crested caracara (both sexes; females slightly larger))
- Wingspan
- 1.2 to 1.33 m (adults)
- Weight
- 1.1 to 1.3 kg (adults, crested caracara)
- Lives in
- Argentina, Bolivia, Brazil, Chile, Paraguay, Peru and Uruguay
Choose an animal above.